Συνάντηση Αρχηγού Αντιναυάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αλεξανδράκη Γεώργιου με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.4.22

Συνάντηση Αρχηγού Αντιναυάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αλεξανδράκη Γεώργιου με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

 


 Την Τετάρτη,  13-04-2022 και ώρα 13:30, πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Συλλόγου μας, συνάντηση του Δ.Σ. του ΠΣΥΜΕΛΣ,  με τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος  Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αλεξανδράκη Γεώργιο, στο γραφείο του στο κτίριο ΥΝΑΝΠ.

Η παρουσία έγινε σεβόμενη όλους τους υγειονομικούς κανόνες και παραβρέθηκε σε αυτή και ο Υπασπιστής του Υποπλοίαρχος  ΛΣ Πλεύρης Βασίλειος .

Ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μας καλωσόρισε εγκάρδια και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σύγκλισης απόψεων σε ιδέες και προτάσεις κυρίως πολιτιστικού περιεχομένου.

Στην αρχή της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι στόχοι-δράσεις του συλλόγου μας για το 2022 καθώς και οι μελλοντικές πολιτιστικές δράσεις μας, οι οποίες βρίσκουν αρωγό τον κ. Αρχηγό.

Στη συζήτηση μας ο κ. Αρχηγός αναφέρθηκε στο όραμα του για αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος και φάνηκε ιδιαίτερα υπέρμαχος στις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν το ένστολο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, οι οποίες υλοποιούνται πάντα σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο του Σώματος. Τόνισε δε, ότι το ένστολο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος είναι πάντα στην υπηρεσία του πολίτη.

Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών για χαρούμενο και ευλογημένο Πάσχα.

Τον ευχαριστούμε θερμά!   

 

 

                    Η Πρόεδρος

 

            Ο Γενικός Γραμματέας


 

 

 

 

 

 

 

 

Υπο/ρχος Λ.Σ. 

 

Υπο/ρχος Λ.Σ.  

ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

 

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ




Απο το Δ.Σ. το ΠΣΥΜΕΛΣ παραβρέθηκαν : Η Πρόεδρος Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Βερροπούλου Αιμιλία , ο Αντιπρόεδρος Ανθυπασπιστής Λ.Σ. Γκιουρτζίδης Δημήτριος και ο Γεν.Γραμματέας Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Κοντόπουλος Δημοσθένης.