Νέος Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ: Η ήρεμη δύναμη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.4.22

Νέος Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ: Η ήρεμη δύναμη


 Νέος αέρας στην ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.


Ο νέος Αρχηγός Αντιναύαρχος ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ Γ. με την διενέργεια των κρίσεων έτους 2022,  ήδη έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής, από τα οποία σαφώς προκύπτει ότι είναι βαθύς γνώστης των αναγκών του Σώματος σήμερα και ότι για την εκπλήρωση της αποστολής του Σώματος απαιτείται ο σεβασμός στο προσωπικό του και η ανύψωση του ηθικού του.


Ελάχιστες οι αποστρατείες.


Το μήνυμα είναι ότι κανένας δεν περισσεύει, εφόσον με ευσυνειδησία εκτελεί το καθήκον του.


Πλήρης σεβασμός και στην ανάγκη θεμελίωσης των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των στελεχών του Σώματος.


Είμαστε βέβαιοι ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπισθούν  και οι τοποθετήσεις των ανωτάτων αξιωματικών για την πλήρωση των κενών θέσεων.  Η εμπειρία και η διάθεση για προσφορά θα αποτελέσουν τα κύρια κριτήρια, για την αξιοποίηση των στελεχών αυτών.


Φαίνεται ότι η νέα ηγεσία είναι διατεθειμένη να στηρίξει με κάθε τρόπο και έμπρακτα τα ανώτατα στελέχη κατά την εκτέλεση της αποστολής των.


Σήμερα συνεδριάζει  το αρμόδιο Συμβούλιο για τις τοποθετήσεις ανωτάτων.


Τα ανώτατα στελέχη  καλούνται πλέον να υπηρετήσουν και να φέρουν εις πέρας με αφοσίωση και στοχο-προσήλωση  την αποστολή και το έργο που θα τους ανατεθεί  από τα θεσμικά όργανα  του Σώματος.


Σήμερα μια νέα σελίδα ιστορίας  για το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ ξετυλίγεται.


Τα πρώτα θετικά βήματα εκ μέρους του κ. Αρχηγού έχουν ήδη καταγραφεί.


Καλή επιτυχία σε όλους.


ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.