Το μεταφορικό ισοδύναμο στο επίκεντρο της συνάντησης Περιφερειάρχη Κρήτης με Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.4.22

Το μεταφορικό ισοδύναμο στο επίκεντρο της συνάντησης Περιφερειάρχη Κρήτης με Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής


 Συνάντηση για θέματα νησιωτικότητας, μεταφορικού ισοδύναμου και Λιμενικών Υποδομών είχαν σήμερα Τρίτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανόλη Κουτουλάκη.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης παρόντων του Βουλευτή Μάξιμου Σενετάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Αντώνη Παπαδεράκη, συζητήθηκε να υπάρξει επιτάχυνση των διαδικασιών εκταμίευσης του μεταφορικού ισοδύναμου στους δικαιούχους, όπως επίσης να υπάρξει εφαρμογή ανάλογου μέτρου για τις ζωοτροφές, μέτρο το οποίο-όπως είπε ο Γεν. Γραμματέας- επεξεργάζεται η κυβέρνηση.


Ο κ. Αρναουτάκης και ο κ. Κουτουλάκης επισήμαναν την κοινή θέλησή τους στην αντιμετώπιση τοπικών ζητημάτων, ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση στα έργα και τις δράσεις του Υπουργείου στα λιμάνια, στην ολοκληρωμένη διαχείριση του νερού και στην αντιμετώπιση διαβρώσεων των ακτών.

Πηγή