Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι ενός έτους τραυματίστηκε μέσα σε πλοίο - Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.4.22

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι ενός έτους τραυματίστηκε μέσα σε πλοίο - Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο

To κοριτσάκι τραυματίστηκε στα δάχτυλα του αριστερού της χεριού, στην πόρτα εισόδου-εξόδου του ανοιχτού καταστρώματος του πλοίο

Ένα κοριτσάκι ενός έτους τραυματίστηκε χθες το απόγευμα εντός του πλοίου «BLUE STAR MYCONOS», λίγο πριν τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του.


Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι σύμφωνα με δήλωση οικείου της, τραυματίστηκε στα δάχτυλα του αριστερού της χεριού, στην πόρτα εισόδου-εξόδου του ανοιχτού καταστρώματος του πλοίου.


Μετά τον κατάπλου του εν λόγω πλοίου, το κοριτσάκι παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», για την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.