ΥΦΕΘΑ: «Παρών» στην εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Υγειονομικού Σώματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.4.22

ΥΦΕΘΑ: «Παρών» στην εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Υγειονομικού Σώματος


 Στην ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους πεσόντες υπέρ της πατρίδας αξιωματικούς και οπλίτες του Υγειονομικού Σώματος των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, παρέστη σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΦΕΘΑ), Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοινώθηκε, η τελετή πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε προσκλητήριο πεσόντων.

Ακολούθως, ο ΥΦΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο «Πεσόντων Υγειονομικού».

Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, o αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ, αντιπτέραρχος Κωνσταντίνος Κελάρης, ο διοικητής του 401 ΓΣΝΑ, υποστράτηγος Δημήτριος Κάσιμος, οι διευθυντές των Διευθύνσεων Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ, υποπτέραρχος Δημήτριος Χατζηγεωργίου, ΓΕΣ, υποστράτηγος Αντώνιος Ζουμπουλίδης, ΓΕΝ, υποναύαρχος Αντώνιος Παπαγεωργίου και ΓΕΑ, υποπτέραρχος Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υποστράτηγος εα Αντώνιος Αυγερινός, καθώς και ανώτατοι αξιωματικοί ε.α διατελέσαντες διοικητές και διευθύντριες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του 401 ΓΣΝΑ.

Δείτε τις φωτογραφίες από την τελετή:

   ΥΦΕΘΑ ΥΦΕΘΑ ΥΦΕΘΑ  ΥΦΕΘΑ  ΥΦΕΘΑ

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.