Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.4.22

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ


 Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Κορυφώθηκαν σήμερα, Κυριακή 17 Απριλίου, οι εκδηλώσεις του Δήμου Μεσολογγίου για την 196η επέτειο από την ηρωική Έξοδο της φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκπροσωπήθηκαν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο μετά από πρόσκληση από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Λύρο.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεου, Τοποτηρητού Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, καθώς και πομπή από τον Ιερό Ναό προς τον Κήπο των Ηρώων όπου και έλαβε χώρα κατάθεση στεφάνων στον Τύμβο των Ηρώων.

Όπως ανακοινώθηκε, σε ό,τι αφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις άγημα απόδοσης τιμών, με τις μπάντες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και τριάδα μαχητικών αεροσκαφών F-16 τα οποία εκτέλεσαν δυο τιμητικές χαμηλές διελεύσεις πάνω από το χώρο των εκδηλώσεων.


Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.