Είδαν τους Λιμενικούς και την… κοπάνησαν - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.4.22

Είδαν τους Λιμενικούς και την… κοπάνησαν


 Έως τώρα είχαμε «ορφανά» ναρκωτικά τώρα έχουμε και «ορφανά» ολοθούρια

«Ορφανά» εντοπίστηκαν εκατοντάδες ολοθούρια σήμερα στην παραλία  λιμνοθάλασσας «Κοκκάλα» Ακτίου Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας, που διενεργεί η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.


Πολύ πιθανό αυτοί που αλίευσαν το θαλάσσιο είδος να αντελήφθησαν έγκαιρα τους Λιμενικούς και εξαφανίστηκαν, μιας και επιτρέπεται η αλίευση συγκεκριμένου αριθμού ατόμων, αφήνοντας πίσω τους γεμάτα δοχεία.


Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας εντοπίσθηκαν πέντε δοχεία που περιείχαν 4500 τεμάχια ολοθούρια του γένους «Holothuria spp» τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, καθώς δεν ήταν ζώντα.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.