Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκε ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.4.22

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκε ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής


 Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαίρη Λιονή, επισκέφτηκε σήμερα ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας, που είχε στο Λιμενικό Ταμείο για έργα του Δήμου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Λιμένάρχης Κώστας Καστρινάκης, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρένα Κουτσαλεδάκη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Δανδουλάκης.

Μεταξύ άλλων ο Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ενημέρωσε την κα Λιονή για τα έργα, που πρόκειται να υλοποιηθούν από το Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, μέσω των Υπουργείων Ναυτιλίας και Υποδομών, με κυρίαρχο αυτό της αντιπλημμυρικής θωράκισης του λιμανιού.

Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου καθολικά και για την Κρήτη καθώς και την επέκταση αυτού και στον τομέα της μεταφοράς ζωοτροφών, λόγω της αύξησης των τιμών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέλος, έγινε αναφορά στη σύμβαση, που αφορά στο αλιευτικό καταφύγιο Σκαλέτας, η οποία θα υπογραφεί την Παρασκευή στο Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, και στη συνάντηση, που προγραμματίζεται στον Δήμο Αγίου Βασιλείου για θέματα της Αγίας Γαλήνης.

Πηγή