Νάξος: Ο καπετάνιος του Blue Star Delos έδωσε μάχη για δύο ώρες για να δέσει στο λιμάνι - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.4.22

Νάξος: Ο καπετάνιος του Blue Star Delos έδωσε μάχη για δύο ώρες για να δέσει στο λιμάνι


 Το πλοίο πραγματοποίησε σήμερα το καθιερωμένο του πρωινό δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Θήρα με τον καπετάνιο να καταφέρνει να δέσει με την έβδομη προσπάθεια

Οι θυελλώδεις ανέμοι που επικρατούν την Παρασκευή στο Αιγαίο προκάλεσαν σοβαρό πρόβλημα στην προσέγγιση του Blue Star Delos, στο λιμάνι της Νάξου, το οποίο είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα.


Το πλοίο πραγματοποίησε σήμερα το καθιερωμένο του πρωινό δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Θήρα, ωστόσο όταν έφτασε στο λιμάνι της Νάξου, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, ξεκίνησαν τα δύσκολα.


Επί δύο ολόκληρες ώρες προσπαθούσε να πιάσει λιμάνι κάνοντας έξι προσπάθειες με τους ανέμους να τον δυσκολεύουν.


Η ταλαιπωρια για τους επιβάτες ήταν φυσικά μεγάλη, ενώ για αρκετές ώρες περίμεναν και εκείνους που ήθελαν να επιβιβαστούν το πλοίο για να μεταβούν στην Σαντορίνη. Ο καπετάνιος του πλοίου έκανε τεράστιες προσπάθειες και τελικά την έβδομη φορά τα κατάφερε, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία όλων. Το πλοίο έριξε άγκυρες και κάβους στο λιμάνι στις 14:35.No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.