Παράδοση - παραλαβή 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.5.22

Παράδοση - παραλαβή 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος (ΦΩΤΟ)


 Πραγματοποιήθηκε την 10 Μαΐου 2022, η παράδοση  - παραλαβή της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής παρουσία των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αυτής, από τον απερχόμενο Διοικητή Υποναύαρχο Λ.Σ. (ε.α.) ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, στον Πλοίαρχο Λ.Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΗ Νικόλαο, ο οποίος θα εκτελέσει προσωρινά καθήκοντα Διοικητή παράλληλα με τα βασικά καθήκοντά του ως Κεντρικός Λιμενάρχης Καλαμάτας.

 Εν συνεχεία ο Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος μαζί με τον Πλοίαρχο Λ.Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΗ Νικόλαο πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Οργανισμού Λιμένα Πάτρας ΤΣΩΝΗ Παναγιώτη ο οποίος  απένειμε τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο Διοικητή ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία παρουσία των εκπροσώπων ναυτιλιακών φορέων της περιοχής.

Ο απερχόμενος Διοικητής εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Οργανισμού Λιμένα Πάτρας ΤΣΩΝΗ Παναγιώτη για τη συμπαράσταση του Οργανισμού στο Λιμενικό Σώμα και την αγαστή συνεργασία που είχε ως συνέπεια την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων της περιοχής. Επιπρόσθετα ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους κεντρικούς ναυτικούς πράκτορες λιμένα Πατρών που είχαν παρευρεθεί.

Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν τηρώντας τα προβλεπόμενα περιοριστικά μέτρα έναντι covid.


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.