Σύλληψη ημεδαπού στον Πειραιά για παράβαση περί εξαρτησιογόνων ουσιών - όπλων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.5.22

Σύλληψη ημεδαπού στον Πειραιά για παράβαση περί εξαρτησιογόνων ουσιών - όπλων


 Στη σύλληψη ενός 20χρονου ημεδαπού προέβησαν, την 12-5-2022, στον λιμένα Πειραιά, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για παράβαση του N.4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'' και του Ν. 4678/20 “ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα”.

 

Ειδικότερα, σε διενεργηθέντα-νομότυπο έλεγχο στον ανωτέρω κατά την διαδικασία επιβίβασης του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, από τα προαναφερόμενα στελέχη, εντοπίστηκαν σε τσαντάκι μέσης τα κάτωθι:


-μία (01) πλαστική συσκευασία με πιθανόν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους (17,33γρ),


-μια ζυγαριά ακριβείας,


-μια σιδερογροθιά και


-ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας εννέα εκατοστών.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σύνολο των ανευρεθέντων, ενώ στην έρευνα συνέδραμε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.