Π.Ο.Λ.: Χορήγηση στολών εργασίας στην Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΜΑΕ) του Κ.Λ.Βόλου . - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.5.22

Π.Ο.Λ.: Χορήγηση στολών εργασίας στην Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΜΑΕ) του Κ.Λ.Βόλου .

 
 Διατέθηκαν από την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος σε όλα τα στελέχη που υπηρετούν στην Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΜΑΕ) -Τροχαία του Κ.Λ.Βόλου στολές εργασίας (χιτώνιο και παντελόνι ) μετά από  χορηγία της εταιρίας PASSION FRUIT Διμηνίου 25-Βόλος .

 

Την παράδοση των στολών στους έκαναν ο Πρόεδρος Κυράνης Κων/νος και ο Γ.Γραμματέας Μαχαίρας Νικόλαος ενώ οι 14 συνάδελφοι που τους χορηγήθηκε η στολή ευχαρίστησαν με σχετική επιστολή την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος η οποία διαχρονικά τους στηρίζει σε όλα τα επίπεδα αναγνωρίζοντας τη προσφορά τους και τη δυσκολία εκτέλεσης εξωτερικής υπηρεσίας στο λιμάνι του Βόλου και όχι μόνο.

 

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα συνεχίσει εμπράκτως να βρίσκεται κοντά στον συνάδελφο.

  

Για το Δ. Σ.

          Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός  Γραμματέας

 

       Κυράνης Κων/νος                              Μαχαίρας Νικόλαος  No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.