Επικελευστής Λ.Σ. Χαϊδεμένου Μαρία Ζίνα : Χρυσά στα αγωνίσματα technical και long distance στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.5.22

Επικελευστής Λ.Σ. Χαϊδεμένου Μαρία Ζίνα : Χρυσά στα αγωνίσματα technical και long distance στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP

 


Την δυναμική παρουσία της έκανε και φέτος η Επικελευστής Χαϊδεμένου Μαρία Ζίνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP που διεξήχθη 13 με 15 Μαΐου στο Βόλο. Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και ανάμεσα σε 120 αθλητές από 15 σωματεία η δική μας Ζίνα  κατάφερε να πάρει τα χρυσά στα αγωνίσματα technical και long distance με καταπληκτικούς χρόνος και επιδόσεις, κερδίζοντας παράλληλα την πρόκριση για την εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Πολωνία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το Σεπτέμβρη. 

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.