Τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου με το τζιπ του Λιμενικού και τους ανήλικους ; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.5.22

Τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου με το τζιπ του Λιμενικού και τους ανήλικους ;

 


Σύμφωνα πάντα  με το rpn.gr

Θόρυβος και ανυπόστατες φήμες κυκλοφορούν από χτες μετά τα μεσάνυχτα, όπως και πρώτοι σας ενημερώσαμε με σχετικό μας άρθρο που περιλάμβανε επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας για διερεύνηση περιστατικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα και βιντεάκι δευτερολέπτων από ιστοσελίδα της Εύβοιας, ομάδα νεαρών είχε περικυκλώσει όχημα του Λιμενικού Ραφήνας και κάποιος νεαρός μιλούσε από το μεγάφωνο του τζιπ στους υπόλοιπους.

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς μας πληροφορίες, το περιστατικό δεν έγινε την Κυριακή, αλλά το Σάββατο 7/5 στις 21.30 έξω από το S/M LIDL το οποίο είναι υπό κατασκευή και είναι γεμάτο οικοδομικά υλικά. Στο σημείο λοιπόν είχε μαζευτεί μια μεγάλη παρέα ανηλίκων 15-16 ετών οι οποίοι πετούσαν κομμάτια υαλοβάμβακα και άλλα υλικά στο δρόμο. Ειδοποιήθηκε λοιπόν το Λιμενικό Ραφήνας το οποίο έφτασε στο σημείο για να επιληφθεί. Λόγω του νεαρού της ηλικίας των παιδιών η Λιμενικός η οποία ήταν και γυναίκα, προσπάθησε να μην εξωθήσει τα πράγματα, αλλά το επεισόδιο να λήξει χωρίς συνέπειες. Η ίδια ήταν που έδωσε το μικρόφωνο στον ”αρχηγό” της παρέας προκειμένου να δώσει εντολή στα υπόλοιπα παιδιά να αποχωρήσουν. Κάποιος από τους παριστάμενους τράβηξε το βίντεο το οποίο παραποιεί την πραγματικότητα, και το γεγονός μεταφέρθηκε με ψευδή και ανυπόστατο τρόπο. Μάλιστα έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το γεγονός. 


 Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση

Πηγή