Η Υπηρεσία Μουσικής Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. πρωτοπορεί με δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα (ΦΩΤΟ - VIDEO) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.5.22

Η Υπηρεσία Μουσικής Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. πρωτοπορεί με δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα (ΦΩΤΟ - VIDEO)


 Η Υπηρεσία Μουσικής Λ.Σ. υλοποιώντας μια νέα δράση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, πραγματοποιεί εκδηλώσεις σε σχολεία με κύριο σκοπό την γνωριμία των μικρών μαθητών με τα πνευστά και κρουστά που χρησιμοποιούνται από μια φιλαρμονική ορχήστρα όπου μέσα από διαδραστικά μουσικά παιχνίδια συμμετέχουν και τα παιδιά. Η αποδοχή και ο ενθουσιασμός των μαθητών ήταν μεγάλος καθώς το διασκέδασαν και ήθελαν να μάθουν περισσότερα για την λειτουργία των μουσικών οργάνων.


Ιδιαίτερη χαρά ένοιωσαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Η αντίδραση των μαθητών εκεί ήταν πρωτόγνωρη καθώς ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά ήρθαν τόσο κοντά και αλληλοεπίδρασαν με ένα μουσικό σύνολο. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση ενός παιδιού, που σύμφωνα με τον φροντιστή του, ενώ μέχρι τότε δεν ήθελε να συμμετέχει σε δραστηριότητες, με το που είδε  και άκουσε τα μουσικά όργανα σηκώθηκε να χορέψει αλλά και ήθελε να παίξει με αυτά προκαλώντας την έκπληξη στους φροντιστές και τους οικείους του. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις εκδηλώσεις  από το 2ο Δημοτικό σχολείο Άγιου Ιωάννη Ρέντη ¨Αντώνης Σαμαράκης¨ και το Ειδικό Σχολείο¨ Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός¨.


2

3

4

5

6

7

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.