Αποκλιμακώνονται οι τιμές των καυσίμων κάτω από 2 ευρώ- Με τις τιμές των προϊόντων τι θα γίνει ; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.8.22

Αποκλιμακώνονται οι τιμές των καυσίμων κάτω από 2 ευρώ- Με τις τιμές των προϊόντων τι θα γίνει ;


 Από την Τρίτη 9 Αυγούστου αναμένεται περαιτέρω μείωση της τιμής λόγω της πτώσης των διεθνών τιμών του πετρελαίου

Αποκλιμάκωση στις τιμές της αμόλυβδης βενζίνης κάτω από τα 2 ευρώ παρατηρείται για πρώτη φορά μετά μήνες σε αρκετά πρατήρια στην Αττική.


Όλο και περισσότερα είναι τα πρατήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που πωλούν την αμόλυβδη κάτω από τα 2 ευρώ, καθώς οι νέες παραλαβές είναι με χαμηλότερες τιμές. Εκτιμάται μάλιστα, ότι από την Τρίτη 9 Αυγούστου θα υπάρξει περαιτέρω αποκλιμάκωση, καθώς στις διεθνείς αγορές το αργό πετρέλαιο βρίσκεται στα 88 δολάρια το βαρέλι, στα επίπεδα δηλαδή που ήταν τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η τιμή του μπρεντ είναι κάτω από τα 95 δολάρια.


Υπενθυμίζεται, ότι ανοικτή έως την 1η Σεπτεμβρίου παραμένει η πλατφόρμα των αιτήσεων για την ενίσχυση μέσω του fuel pass 2, που φθάνει έως τα 100 ευρώ για τους ιδιοκτήτες οχημάτων κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.