Φιάσκο το πολυδιαφημιζόμενο αμετάθετο στελεχών με άνω των 25 ετών Υπηρεσία ; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.8.22

Φιάσκο το πολυδιαφημιζόμενο αμετάθετο στελεχών με άνω των 25 ετών Υπηρεσία ;


Εκπλήξεις επιφέρει το δυσανάγνωστο προεδρικό διάταγμα μεταθέσεων στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ακόμα και σε μερίδα συνδικαλιστών που διέδιδαν, παραπληροφορούσαν και εξακολουθούν να παραπληροφορούν τα στελέχη ότι ισχύει αμετάθετο για τους άνω των 25 ετών Υπηρεσία. 

Τι ισχύει; 

Ακόμα και στην διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων όπου τα εν λόγω στελέχη εξαιρούνται αρχικά της διαδικασίας μεταθέσεων, εξετάζεται τελικά η παραμονή τους ή όχι στην θέση τους, εξετάζεται  σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του π.δ. αν για την επόμενη χρονιά η θέση τους θα θεωρείται κενή , εν ολίγης το αρμόδιο συμβούλιο αποφασίζει την μετάθεση τους όπως ακριβώς συνέβη στις τακτικές μεταθέσεις 2022. 

Το λογικό θα ήταν όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα στελέχη να μετατίθενται εφόσον η θέση τους θεωρηθεί κενή. 

Η ασάφεια όμως και η αντινομία που χαρακτηρίζει το «τέλειο» π.δ μεταθέσεων ως σύμπτωμα της προχειρονομίας δίνει όλο το δικαίωμα για ερμηνείες κατά το δοκούν με θύματα τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.


Πρόεδρος Ένωσης Λιμενικών Κρήτης

Ανθ/στής Λ.Σ. Αθουσάκης Εμμανουήλ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.