Σύλληψη ημεδαπού στην Κάλυμνο για παράβαση των άρθρων 372 Π.Κ. ¨Περί Κλοπής¨ και 394 Π.Κ. περί ¨Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος¨ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.8.22

Σύλληψη ημεδαπού στην Κάλυμνο για παράβαση των άρθρων 372 Π.Κ. ¨Περί Κλοπής¨ και 394 Π.Κ. περί ¨Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος¨


 Στη σύλληψη ενός 38χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου, για παράβαση των άρθρων 372 Π.Κ. ¨Περί Κλοπής¨ και 394 Π.Κ. περί ¨Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος¨ στο Βαθύ ν. Καλύμνου.


Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διενεργούμενης αστυνομικής έρευνας, εντοπίστηκε υπό τη κατοχή του ανωτέρω ημεδαπού, Φ.Ι.Χ. όχημα, εγκαταλελειμμένο, άνευ κρατικών πινακίδων, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιόκτητη.


Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω όχημα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.