Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη 4 Αυγούστου: Στο κόκκινο Αττική, Εύβοια και Σάμος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.8.22

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη 4 Αυγούστου: Στο κόκκινο Αττική, Εύβοια και Σάμος


 Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Σάμο, Ικαρία, Λέσβο, Χίο και Ψαρά

Για αύριο, Πέμπτη 4 Αυγούστου αναμένεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Σάμο, Ικαρία, Λέσβο, Χίο και Ψαρά. Στις περιοχές αυτές εφαρμόζεται το μέτρο της προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές.

Σύμφωνα με την Τακτική Ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου εκδηλώθηκαν 41 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο. Η Εκπρόσωπος Τύπου και Ανθυποπυραγός Τζίνα Ραφαέλα επισήμανε σχετικά με τον επικείμενο κίνδυνο πυρκαγιάς:

«Τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει όλοι μας, να παραμείνουμε ιδιαίτερα προσεκτικοί, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών και της ενισχυμένης έντασης των ανέμων που αναμένεται να επικρατήσουν σε διάφορες περιοχές της χώρας μας. Δεν ανάβουμε φωτιά για κανένα λόγο. Η προστασία της ζωής, της περιουσίας και του φυσικού μας πλούτου είναι υπόθεση όλων μας».

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο Πέμπτη 4/8

Πολύ υψηλός κίνδυνος σε:
-Aττική
-Nότια_Εύβοια
-Σάμο & #Ικαρία
-Λέσβο, Χίο & Ψαρά

Υψηλός κίνδυνος σε πολλές περιοχές της χώραςCivil Protection


Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.