Σύλληψη αλλοδαπών στο Ηράκλειο Κρήτης απο την ΠΟΔΙΝ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.8.22

Σύλληψη αλλοδαπών στο Ηράκλειο Κρήτης απο την ΠΟΔΙΝ


 Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 19 και 28 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του Ν.3386/05, του Ν.4251/14 “Κατοχή εγγράφου άλλου προσώπου” σε συνδυασμό με το άρθρο 217 του Π.Κ. “Πλαστογραφία πιστοποιητικών”.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, κατά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Ηρακλείου, προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω αλλοδαπών δύο διαβατήρια αλλοδαπής με φωτογραφίες έτερων ατόμων.


Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στην Δ.Ε.Ε. για εξέταση, όπως επίσης και δύο κάρτες επιβίβασης αεροπορικών εταιρειών, ένα έντυπο δήλωσης υγείας και δύο αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.