Βλάβη πηδαλίου Ε/Π - Τ/Ρ σκάφους στην Κέρκυρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.8.22

Βλάβη πηδαλίου Ε/Π - Τ/Ρ σκάφους στην Κέρκυρα


Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για βλάβη πηδαλίου του Ε/Π - Τ/Ρ σκάφους ''ΒΕΝΕΡΑ'' Ν.Π. 11738, στη θαλάσσια περιοχή "ΦΑΛΗΡΑΚΙ" ν. Κέρκυρας.


Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το εν λόγω Ε/Π - Τ/Ρ σκάφος, με τους τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Το ανωτέρω σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στον παλαιό λιμένα ν. Κέρκυρας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΒΕΝΕΡΑ'', μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.