ΠΡΟΣΟΧΗ στη Θάλασσα : Νεκρούς λουόμενους ανασύρει κάθε μέρα το Λιμενικό… - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.8.22

ΠΡΟΣΟΧΗ στη Θάλασσα : Νεκρούς λουόμενους ανασύρει κάθε μέρα το Λιμενικό…

 


Τρεις άνθρωποι στην Αττική και ένας στην Κάρπαθο έκαναν την τελευταία τους βουτιά

Κάρπαθος, Αγία Μαρίνα, Κάλαμος, Πόρτο Ράφτη… Σε αυτές τις τέσσερις περιοχές ισάριθμοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, καθώς βούτηξαν στη θάλασσα γι΄αυτό που θα ήταν το τελευταίο τους μπάνιο.


Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού ένας 47χρονος, ένας 59χρονος, ένας 84χρονος και ένας 60χρονος ανασύρθηκαν νεκροί.


Αναλυτικά:


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΦΦΩΤΗ ΠΗΓΑΔΙΑ” ν. Καρπάθου, 47χρονος αλλοδαπός. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο εν λόγω πρόκειται να μεταφερθεί με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο σε ν. Ρόδο, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καρπάθου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΛΘΕΑ” Αγίας Μαρίνας Αττικής, 59χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα Πόρτο Ράφτη Αττικής, 84χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Αγίων Αποστόλων Κάλαμου Αττικής, 60χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.