Χαρδαλιάς και Φλώρος για τον σημερινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.8.22

Χαρδαλιάς και Φλώρος για τον σημερινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου


 Μνεία στους στίχους του ποιήματος του Αγγέλου Σικελιανού αφιερωμένου στην Παναγία «Δεκαπενταύγουστος του 1940» κάνει ο υφ. Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.


Στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σημειώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Συγκεκριμένα γράφει ο Νίκος Χαρδαλιάς

«Ω, Εσύ των Ουρανών η πλατυτέρα,


που αγκάλιασες τα έθνη και τους λαούς,


των λαών και των εθνών η θεία Μητέρα,


π' όλους της γης ξεχείλισες τους ναούς».


Χρόνια πολλά!


Η Παναγία να μας προστατεύει και να φυλάει την Πατρίδα μας!»


Ο Νίκος Χαρδαλιάς περιλαμβάνει στην ανάρτησή του μια φωτογραφία με στρατιώτες να κρατούν την ελληνική σημαία δίπλα σε εκκλησάκι σε κάποιο νησί του αρχιπελάγους ενώ διακρίνεται η διέλευση πλοίου του Στόλου.


Παράλληλα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter εμφανίζει το χάρτη της Ελλάδας να καλύπτεται από την ελληνική σημαία, την εικόνα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο δεξιό άκρο και το έμβλημα του ΓΕΕΘΑ στο κάτω μέρος, ευχόμενος «Χρόνια πολλά, η Παναγιά μαζί μας!!!».


Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.