Φλοίσβος: Φωτιά σε σκάφος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.8.22

Φλοίσβος: Φωτιά σε σκάφος


 Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε σκάφος στον Φλοίσβο. Ειδικότερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης στον χώρο του μηχανοστασίου θαλαμηγού σκάφους με σημαία Μάλτας, που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή έξω από τη Μαρίνα Φλοίσβου.


Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) στην περιοχή βρίσκονται ένα πλωτό σκάφος μαζί με δύο ακόμη ιδιωτικά, ενώ σπεύδει και πλοιάριο Π.Υ.


Από το σκάφος απομακρύνθηκαν οι τέσσερις από τους συνολικά έξι επιβαίνοντες, οι οποίοι μετακινήθηκαν με έτερο σκάφος. Οι δύο τελευταίοι παραμένουν οικειοθελώς σε αυτό. Σύμφωνα με δήλωση του πλοιάρχου η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι τριών μποφόρ αυτή την ώρα.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.