Λιμενική Αρχή Σαρωνικού: Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνους ελιγμούς, στην παραλία ''ΜΙΚΡΟ ΚΑΒΟΥΡΙ'' Ν. Αττικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.8.22

Λιμενική Αρχή Σαρωνικού: Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνους ελιγμούς, στην παραλία ''ΜΙΚΡΟ ΚΑΒΟΥΡΙ'' Ν. Αττικής


 Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για την ύπαρξη θαλάσσιων μοτοποδήλατων, που διενεργούσαν επικίνδυνους ελιγμούς, στην παραλία ''ΜΙΚΡΟ ΚΑΒΟΥΡΙ'' Ν. Αττικής.


Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε ένα (01) θαλάσσιο μοτοποδήλατο, ενώ κατά τη διαδικασία προσέγγισής του για έλεγχο, Τ/Χ σκάφος με έναν 41χρονο χειριστή και τρεις (03) επιβαίνοντες, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και παρά τις υποδείξεις του πληρώματος του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για να σταματήσει, κατευθύνθηκε προς την ακτή, όπου αποβίβασε τους επιβαίνοντες.


Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 41χρονος για παράβαση του άρθρου 169 Π.Κ. (Απείθεια), του άρθρου 225 Κ.Δ.Ν.Δ. (Παράβαση κανονισμού προς αποφυγή συγκρούσεων) και των άρθρων 2, 6, 7, 8 των Δ.Κ.Α.Σ (Διεθνών Κανονισμών Αποφυγής Συγκρούσεων).

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.