Κρήτη: Έπεσε πάνω σε κουτί με κάλυκες βλημάτων, ενώ κολυμπούσε στην παραλία (φωτογραφίες) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.8.22

Κρήτη: Έπεσε πάνω σε κουτί με κάλυκες βλημάτων, ενώ κολυμπούσε στην παραλία (φωτογραφίες)


 Δεν πίστευε στα μάτια του ένας λουόμενος σε παραλία της Κρήτης, όταν έπεσε πάνω σε ένα  σιδερένιο στρατιωτικό κουτί την ώρα που κολυμπούσε!


Σύμφωνα με το ekriti.gr, το εύρημα εντοπίστηκε  στην παραλία της Παχειάς Άμμου. Έκπληκτος ο άνδρας το ανέσυρε στη στεριά και ανοίγοντάς το με προσοχή διαπίστωσε ότι είχε μέσα κάλυκες.

sfaires5
sfaires3

sfaires


Όπως εκτιμάται, πρόκειται για κάλυκες βλημάτων από πυροβόλο Rheinmetall 20mm και το πιο πιθανόν είναι να έπεσαν από διερχόμενο πλοίο, μετά την εκτέλεση των βολών.

Αρχικά, ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Παχειάς Άμμου, κ. Γιώργος Ραπάνης, και στη συνέχεια το λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, άνδρες του οποίου περισυνέλεξαν το κουτί μεταφέροντάς το στην υπηρεσία τους για περαιτέρω εξέταση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.