Επικάθιση Ι/Φ σκάφους στην Αίγινα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.8.22

Επικάθιση Ι/Φ σκάφους στην Αίγινα


 Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Αίγινας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για πιθανή προσάραξη - επικάθιση του Ι/Φ σκάφους «ENTRE CIELOS» Ν.Π. 12569, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή Ν. Μετώπης ν. Αίγινας.


Στη περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το ανωτέρω Ι/Φ με τους επιβαίνοντες του, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, όλοι καλά στην υγεία τους, να έχει επικαθήσει χωρίς να υφίσταται εισροή υδάτων. Επίσης, στη περιοχή μετέβη και το Ρ/Κ ¨ΧΡΗΣΤΟΣ XXIX¨ N. Πειραιά 12414, προκειμένου να βοηθήσει, πρώτες πρωινές ώρες, στη διαδικασία αποκόλλησης και ρυμούλκησης του «ENTRE CIELOS» στην Σαλαμίνα, ενώ από το περιστατικό δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.