Κάλυμνος: Η άμεση επέμβαση Λιμενικών είχε θετικά αποτελέσματα . Δείτε VIDEO - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.8.22

Κάλυμνος: Η άμεση επέμβαση Λιμενικών είχε θετικά αποτελέσματα . Δείτε VIDEOΆμεση ήταν η επέμβαση συναδέλφων της Λιμενική Αρχής Καλύμνου, που ενημερωθήκαν για την ύπαρξη περιστατικού  και συγκεκριμένα άνδρα ετών 73 με καρδιακό επεισόδιο  στην Ψέριμο, ο οποίος έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με την συνδρομή ιδιωτικού πλωτού  μεταφέρθηκε απο την Ψέριμο στην Κάλυμνο οπού στην συνέχεια  με την βοήθεια υπηρεσιακού δικύκλου του Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ.  και ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. 

Στο παρακάτω Video  απο την Φωνή του Λ.Σ.,  βλέπουμε τις προσπάθειες  των Λιμενικών για άμεση μεταφορά του ασθενή, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλα στην υγεία του.


Το πλήρωμα του υπηρεσιακού δικύκλου
Πλωτάρχης ΛΣ Τσοκαναρίδης Χριστόδουλος
Λ/Φ Χρυστοφάκης Χρυσοβαλάντης Εμμανουηλ 


Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στα στελέχη του Λ.Σ. Φωνή του Λ.Σ. (voicels.gr)


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.