Τζελέπη : Σύλληψη 59χρονου για εξύβριση και αντίσταση κατά τη σύλληψη του - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.9.22

Τζελέπη : Σύλληψη 59χρονου για εξύβριση και αντίσταση κατά τη σύλληψη του


 Στη σύλληψη ενός 59χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στον κεντρικό λιμένα Πειραιά, στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος (Τζελέπη) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση των άρθρων 167 (Αντίσταση), 169 (Απείθεια), 361 (Εξύβριση) και 333 (Απειλή) του Π.Κ.


Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στην περιοχή Λεμονάδικα (πύλη Ε7), εντός του κεντρικού λιμένα Πειραιά, βεβαιώθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 59χρονος, τροχονομική παράβαση από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ.


Ο ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διαδικασία αφαίρεσης πινακίδας κυκλοφορίας, επιχείρησε να αποτρέψει στέλεχος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. απωθώντας το χέρι του, ενώ στη συνέχεια πλησίασε και εξύβρισε τα εν λόγω στελέχη, προβάλλοντας αντίσταση και απειλώντας τους κατά τη σύλληψη του.


Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.