Συνάντηση του ΚΚΕ με Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των Λιμενικών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.9.22

Συνάντηση του ΚΚΕ με Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των Λιμενικών


 Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του  ΚΚΕ στη Βουλή συνάντηση  με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.), την Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.) και την Ένωση Αποστράτων Λιμενικού Σώματος (Ε.Α.Α.Λ.Σ.).

Εκ μέρους του ΚΚΕ συμμετείχε ο Βουλευτής του Κόμματος, Νίκος Παπαναστάσης.

Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα των των προαναφερόμενων συνδικαλιστικών οργανώσεων των Λιμενικών,  προκειμένου να ενημερώσουν το ΚΚΕ, για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος. 

Ειδικότερα, τέθηκε και το θέμα της ήδη εκφρασμένης πρόθεσης της Κυβέρνησης να περικόψει δραματικά τα έσοδα των μετοχικών Ταμείων και των Ειδικών Λογαριασμών Αρωγής των εν ενεργεία και εν αποστρατεία ενστόλων (Ε.Δ., ΕΛ.ΑΣ. και ΛΣ-ΕΛΑΚΤ), καθώς και η σφοδρή αντίθεση του συνόλου του προσωπικού του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. σ’ αυτή την κυβερνητική πρόθεση.

Ο Βουλευτής του Κόμματος Νίκος Παπαναστάσης, υπενθύμισε την ήδη κατάθεση σχετικής κοινοβουλευτικής ερώτησης προς τον Υπουργό Άμυνας, αλλά και την πρόθεση στήριξης των σχετικών μελλοντικών διεκδικήσεων του προσωπικού του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ.

Πηγή