Πρόσκληση απευθείας κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 15 Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού (ONOMATA) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.3.23

Πρόσκληση απευθείας κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 15 Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού (ONOMATA)


 ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

για κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή ως Κελευστές Λ.Σ. ειδικότητας Υγειονομικού, οι κάτωθι αναφερόμενοι επιτυχόντες διαγωνισμού κατάταξης έτους 2022 που προκηρύχθηκε με (α) σχετική:


1 ΜΑΚΑΒΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

2 ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

3 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

4 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΩΤΗΣ ΒΟΗΘΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

5 ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

6 ΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

7 ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

8 ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΗΘΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

9 ΚΟΣΙΩΡΗ ΕΛΠΙΔΑ - ΝΑΝΤΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΗΘΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

10 ΚΟΤΣΑΦΙΤΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

11 ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΗΘΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

12 ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΟΗΘΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

13 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

14 ΘΩΜΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΗΘΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

15 ΠΟΙΜΕΝΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΗΘΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

2. Οι εν λόγω πρέπει να παρουσιασθούν για κατάταξη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1- Ε2, Πειραιάς) στο Γραφείο 242, την 30η Μαρτίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, φέροντας μαζί τους, τα ακόλουθα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατάταξης:

α. Την αστυνομική τους ταυτότητα.

β. Πιστοποιητικό της Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι που να έχει εκδοθεί τρεις (3) μήνες το πολύ πριν από την ημερομηνία υποβολής. 

γ. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι από εκτός του τόπου κατοικίας τους Εισαγγελική Αρχή της Χώρας και ούτε έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, ούτε  έχει ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη.

3. Υπογραμμίζεται ότι, σε περίπτωση που υποψήφιος δεν επιθυμεί πλέον την κατάταξή του, οφείλει να μας υποβάλει άμεσα Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986, περί τούτου, και οπωσδήποτε πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία κατάταξης, ήτοι πριν την 30-03-2023, προκειμένου στη θέση του να κληθεί ο επόμενος κατά σειρά  υποψήφιος του πίνακα επιλαχόντων της αντίστοιχης ειδικότητας. Συναφώς, διευκρινίζεται ότι, από 30-03-2023 οι αναφερόμενοι στην παρούσα εγκύκλιο – πρόσκληση, φέρουν την ιδιότητα του μονίμου εν ενεργεία στελέχους  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ως εκ τούτου, τυχόν απουσία τους συνιστά πράξη η οποία ενδέχεται να επιφέρει πειθαρχικές ή  και ποινικές κυρώσεις.

Ο Διευθυντής α.α.

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γιαγκίδου Ροδιαν