ΕΑΑΛΣ: Σε ζωντανή μετάδοση η Γενική Συνέλευση (Σάββατο, 3/2/2024 – Θεσ/νίκη) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.2.24

ΕΑΑΛΣ: Σε ζωντανή μετάδοση η Γενική Συνέλευση (Σάββατο, 3/2/2024 – Θεσ/νίκη)


 Για πρώτη φορά στην 36χρονη ιστορία της, η ΕΑΑΛΣ συγκαλεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη (συνεδριακός χώρος ξενοδοχείου Grand Hotel Palace – Μοναστηρίου 305 – ΤΚ 54628) την (επαναληπτική) Γενική Συνέλευση των μελών της έτους 2024.

Με αυτή την αφορμή, υπενθυμίζεται ότι, επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία της, η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα μεταδίδεται ζωντανά διαδικτυακά μέσω του παρακείμενου συνδέσμου www.eaals.liveconference.gr που θα ενεργοποιηθεί από τις 10:00 το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024 και θα παραμείνει ενεργός μέχρι πέρατος των εργασιών της.

Για να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης όπου κι αν βρίσκονται, τα μέλη ΕΑΑΛΣ χρειάζεται απλώς να πατήσουν τον παραπάνω σύνδεσμο, που θα τους δώσει εικόνα και ήχο από το συνεδριακό χώρο.

Επίσης, δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων μέσω του συνδέσμου, που αναφαίνεται στην παρακάτω εικόνα, θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Διευκρινίζεται, περαιτέρω ότι οι ερωτήσεις των μελών ΕΑΑΛΣ, απαραιτήτως, θα είναι ονομαστικές, θα ταξινομούνται σε κατηγορίες και θα απαντώνται ανά κατηγορία ταξινόμησης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σε ειδική ενότητα παροχής απαντήσεων.

Όλα τα μέλη ΕΑΑΛΣ, όπου κι αν βρεθούν το προσεχές Σάββατο, καλούνται να συμμετάσχουν (είτε αυτοπροσώπως, είτε διαδικτυακά εξ αποστάσεως) στην ιστορική αυτή Γενική Συνέλευση._

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.