Στην πίτα του ΜΤΝ κλιμάκιο ΔΣ/ΕΑΑΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.2.24

Στην πίτα του ΜΤΝ κλιμάκιο ΔΣ/ΕΑΑΛΣ


 Με τριμελές κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο ΔΣ Στ. Βοϊδονικόλα, την Ταμία και Υπεύθυνη Τομέα Ισότητας Ελ. Κοντάκου και τον Αντιπρόεδρο ΔΣ Ι. Καραγεωργόπουλο, εκπροσωπήθηκε σήμερα (χτες 9/2/2024) το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΑΑΛΣ στην τελετή κοπής της Βασιλόπιτας του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ως επίσης πολλοί εκπρόσωποι υπηρεσιών, φορέων και νομικών προσώπων.

Τυχερός του φλουριού της φετινής Βασιλόπιτας ΜΤΝ ήταν ο Αρχιπλοίαρχος Παπαγεωργίου ΠΝ.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος ΔΣ/ΜΤΝ Αντιναύαρχος εα Βελισσάριος Παππάς ΠΝ δεσμεύθηκε να μεριμνήσει για την εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου και για το προσωπικό που το στελεχώνει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.