Π.Ο.Λ.: Αύξηση οργανικών θέσεων στις 10.500 – Διεύρυνση μάχιμης πενταετίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.4.22

Π.Ο.Λ.: Αύξηση οργανικών θέσεων στις 10.500 – Διεύρυνση μάχιμης πενταετίας


 Όπως ενημερώθηκε η ομοσπονδία μας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών ,   εντός του μηνός Απριλίου επίκειται η ικανοποίηση του αιτήματος μας για αύξηση των οργανικών θέσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά 1.000 θέσεις , οι οποίες θα πρέπει αυτή τη φορά να διατεθούν σε Υπηρεσίες της Ηπειρωτικής Ελλάδος και ν. Κρήτης ώστε να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στη στελέχωση σε κάθε υπηρεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ομοίως θετική εξέλιξη θα υπάρξει και στο αίτημα μας που αφορά την διεύρυνση της μάχιμης πενταετίας στις κάτωθι υπηρεσίες:

α) στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής,

β) σε επισκευαστικές Βάσεις επιχειρησιακών μέσων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

γ) σε Λιμενικά Τμήματα.

δ) στους Κλάδους και στις Διευθύνσεις του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

ε) στις Υπηρεσίες εκτός Κλάδων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.»

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών θα εξακολουθήσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να προωθούμε τα αιτήματα των στελεχών καθώς και να ενημερώνουμε για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.