Αλιευτικός έλεγχος στο Βόλο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.4.22

Αλιευτικός έλεγχος στο Βόλο


 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου στη θαλάσσια περιοχή ''ΜΗΛΙΝΑΣ'' του Δήμου Νότιου Πηλίου, εντοπίστηκαν δύο (02) αλιείς να έχουν αλιεύσει με Α/Κ - Ε/Π σκάφος, 1.600 άτομα ''ΟΛΟΘΟΥΡΙΩΝ'' (HOLOTHURIA SPP), ήτοι 1.200 περισσότερα από το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό αλιευόμενων ατόμων ανά σκάφος και ανά ημέρα και εκ των οποίων τα 200 άτομα ήταν κάτω του επιτρεπόμενου βάρους των 180γρ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα άτομα ''ΟΛΟΘΟΥΡΙΩΝ'' που ήταν περισσότερα από το επιτρεπόμενο όριο κατασχέθηκαν και στη συνέχεια ποντίστηκαν στη θάλασσα.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.