Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στον Κολωνό για παράβαση του νόμου 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών). - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.4.22

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στον Κολωνό για παράβαση του νόμου 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών).


 Στη σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού, προέβησαν, πρωινές ώρες την 15-4-2022 στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για παράβαση του νόμου 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών).

Ειδικότερα, κατόπιν ανάλυσης-αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής παρακολούθησης, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από προαναφερόμενα στελέχη και κατόπιν νομότυπης έρευνας παρουσία εισαγγελικού λειτουργού σε διαμέρισμα όπου διέμενε στην περιοχή του Κολωνού, εντοπίστηκαν τα κάτωθι:

- πέντε (5) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 507,4 γρ,

- τρεις (3) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία πιθανόν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (ΜDMA) συνολικού μικτού βάρους 57 γρ,

- δύο (2) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 1037,6 γρ,

- τρεις (3) πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 188 δισκία πιθανόν XTC διαφόρων αποχρώσεων,

- δισκία αλπραζολάμης (16) τεμάχια,

- τρεις (3) συσκευασίες με υπολείμματα πιθανής ναρκωτικής ουσίας διαφόρων αποχρώσεων μη δυνάμενη να μετρηθεί,

- μια ζυγαριά ακριβείας,

- ένα μαχαίρι με υπολείμματα ναρκωτικής λευκής απόχρωσης πιθανόν κοκαΐνης,

- το χρηματικό ποσό των 6,050€,

- μία τηλεφωνική συσκευή.

Στις προαναφερόμενες έρευνες συνέδραμε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σύνολο των ανευρεθέντων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.