Χαλκίδα: Τους έπιασε στα πράσα το Λιμενικό να ψαρεύουν παράνομα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.4.22

Χαλκίδα: Τους έπιασε στα πράσα το Λιμενικό να ψαρεύουν παράνομα


Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 13/04, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας στην παραλία ”ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ” του ν. Ευβοϊκού κόλπου, εντοπίστηκε ημεδαπός ερασιτέχνης αλιέας να έχει αλιεύσει εκατόν εβδομήντα έξι (176) ζωντανά άτομα δολώματος του είδους ”σκουλήκι της άμμου”, η αλιεία του οποίου απαγορεύεται κατά τη χρονική περίοδο από 1η Φεβρουαρίου έως 31η Μαΐου έκαστου έτους.


Επίσης, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πάλι το μεσημέρι της Τετάρτης, από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή της Υψηλής Γέφυρας, εντοπίστηκε έτερος ημεδαπός να έχει αλιεύσει εκατό (100) ζωντανά άτομα αχινών, σε απαγορευμένη χρονική περίοδο αλίευσης.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ το σύνολο των αλιευθέντων ατόμων κατασχέθηκαν και επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.

Πηγή 

 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.