Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Ευχαριστούμε την AHEPA για τη συνεισφορά της - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.4.22

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Ευχαριστούμε την AHEPA για τη συνεισφορά της


 Ευχαριστίες προς την AHEPA (American Hellenic Educational and Progressive Association) για τη συνεισφορά της, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας της AHEPA στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας υπογράμμισε ότι αποτελεί «το μακροβιότερο πρεσβευτή» της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ υπογράμμισε ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Δεν παρέλειψε, δε, να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της AHEPA για την «προώθηση του Ελληνισμού και των αξιών του παγκοσμίως, την ενίσχυση της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο».

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.