Παρέμβαση Προέδρου ΠΕΑΛΣ : Ένα θα σας πω, είναι ντροπή και για αυτούς και για όσους τους "ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ".......! - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.4.22

Παρέμβαση Προέδρου ΠΕΑΛΣ : Ένα θα σας πω, είναι ντροπή και για αυτούς και για όσους τους "ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ".......!


“Αν ήμουν εγώ πρωταγωνιστής σε αυτό το βίντεο η ΠΕΑΛΣ ή κανένας άλλος συνάδελφος , δε θα είχαν προσπαθήσει μόνο να με/μας μεταθέσουν….., αλλά να με/μας σταυρώσουν. ….!”

 

Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, βλέπουμε κι ακούμε εξαιτίας ενός video που παίζει στα ΜΜΕ, facebook, twitter και σε εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών όπως αυτό που είδαμε πριν λίγες ώρες στους Ράδιο Αρβύλα , το λιγότερο που μπορώ να πω ειναι οτι μας αδικούν ως στελέχη του ΛΣ . Από την άλλη πλευρά όμως αποκαλύπτουν τον τρόπο που κάποιοι διαχρονικά συμπεριφέρονται . Δυστυχώς  αυτοί που πρέπει, όχι μόνο δεν αντιδρούν,  αλλά τους έχουν και στα πούπουλα… . Ξέρω ότι μετά αυτή την ανάρτηση, πάλι εγώ θα πληρώσω τη νύφη…..αλλά με αφήνει αδιάφορο ……Αν ήμουν εγώ πρωταγωνιστής σε αυτό το βίντεο  , η ΠΕΑΛΣ , ή κανένας άλλος συνάδελφος ,  δε θα είχαν προσπαθήσει μόνο να   με/μας μεταθέσουν….., αλλά να με/μας σταυρώσουν . 

ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ <<ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ>>…….!

ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ

Πηγή