Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων στη Μυτιλήνη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.4.22

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων στη Μυτιλήνη


 Στη σύλληψη 23χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης για παράβαση του νόμου 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και του νόμου 2168/93 “περί όπλων”.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον λιμένα Μυτιλήνης από τα ανωτέρω στελέχη, με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 “ΚΥΜ”, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, ο 23χρονος βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του:

- ένα (01) γυάλινο βάζο, περιέχον φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, καθαρού βάρους πέντε γραμμαρίων και τριάντα τριών εκατοστών του γραμμαρίου (5,33gr)

- δύο (02) αυτοσχέδια τσιγάρα, περιέχοντα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης

- μισό δισκίο xtc, χρώματος μπλε, φέρον κάθετες γραμμές

- δύο (02) κάλυκες

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω ευρήματα, όπως επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σχετικές εικόνες

1

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.