Σύλληψη ημεδαπού για καπνικά προϊόντα στη Μύρινα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.4.22

Σύλληψη ημεδαπού για καπνικά προϊόντα στη Μύρινα


 Στη σύλληψη ενός 45χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη Γραφείου Ασφαλείας - Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Μύρινας, για παράβαση του Ν. 2960/2001 Τελωνειακού Κώδικα.


Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με δέματα περιέχοντα λαθραία καπνικά προϊόντα κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στον λιμένα Μύρινας, καθώς και διακίνησης αυτών μέσω καταστημάτων ταχυδρομικών μεταφορών, εντοπίστηκε από τα ανωτέρω στελέχη ο 45χρονος να παραλαμβάνει ασυνόδευτο δέμα.


Κατόπιν νομότυπου ελέγχου που διενεργήθηκε από τα παραπάνω στελέχη, βρέθηκαν εντός δέματος δυο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες χύμα καπνό, συνολικού μικτού βάρους ενός κιλού και ενενήντα οκτώ γραμμαρίων (1.098,00 γρ), οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία ασφάλειας-γνησιότητας.


Από το Λιμεναρχείο Μύρινας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνικών προϊόντων, η οποία θα αποσταλεί στο Τελωνείο Μύρινας Λήμνου, τα συνοδευτικά δελτία μεταφοράς καθώς και η απόδειξη πληρωμής του ανωτέρω δέματος.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.