Συλλήψεις αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα και ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας στην Ραφήνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.4.22

Συλλήψεις αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα και ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας στην Ραφήνα


 Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων (Ν. 2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας»).

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στον ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-Διακόσια εβδομήντα (270) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, των είκοσι (20) τεμαχίων έκαστη,

-Πενήντα δυο (52) συσκευασίες καπνού, των πενήντα γραμμαρίων (50gr) έκαστη και

-Είκοσι (20) συσκευασίες καπνού των τριάντα γραμμαρίων (30gr) έκαστη, όλα χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ οι ανωτέρω ποσότητες καπνικών προϊόντων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Αθηνών.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων (Ν. 2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας») καθώς και για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων αμφιβόλου γνησιότητας και ταυτοποίησης τρίτων προσώπων. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται ο ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

-Ένα (01) δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας, αμφιβόλου γνησιότητας,

-Ένα (01) διαβατήριο Πακιστάν, αμφιβόλου γνησιότητας,

-Μία (01) ταυτότητα Πακιστάν, αμφιβόλου γνησιότητας,

-Ένα (01) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας Ελλάδας, αμφιβόλου γνησιότητας και

-Τέσσερα (04) πακέτα των είκοσι (20) τσιγάρων έκαστο, χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ οι ανωτέρω ποσότητες καπνικών προϊόντων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Αθηνών.

Σχετικές εικόνες

ΡΑΦΗΝΑΡΑΦΗΝΑ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.