Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Κω - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.4.22

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Κω


 Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενήργησαν τα στελέχη του οικείου Λιμεναρχείου, στον επιβατικό σταθμό του Νότιου Λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το Μπάρι Ιταλίας, κατελήφθη ο ανωτέρω να αποπειράται να εξέλθει από την χώρα, χωρίς να διαθέτει νόμιμο ταξιδιωτικό έγγραφο που να του επιτρέπει τη νόμιμη παραμονή του σε χώρο Schengen. Ακόμη, κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων του σε Υπηρεσιακό Η/Υ, εμφανίστηκε διωκτικό μέτρο το οποίο αφορά παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κω.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από τον Πειραιά, στον επιβατικό λιμένα Κω, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα, αμφιβόλου γνησιότητας.

Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.