Γραμματεία Γυναικών Π.Ο.Λ. ΄΄Θλίψη και απογοήτευση΄΄ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.4.22

Γραμματεία Γυναικών Π.Ο.Λ. ΄΄Θλίψη και απογοήτευση΄΄


Μετά την σκληρή παρέμβαση της ΠΕΑΛΣ για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δημοσίευσή στην ιστοσελίδα  www.makeleio.gr κάνοντας λόγο για φαλλοκρατικές αντιλήψεις και αναφορές σε ειδεχθή εγκλήματα σειρά πήραν οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος 

Διαβάστε την ανακοίνωση:


Με μεγάλη μας θλίψη και απογοήτευση ενημερωνόμαστε για τους αρνητικούς σχολιασμούς αλλά και τα όσα αναπαράγουν ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το από 10-04-2022 δημοσίευμα στην ιστοσελίδα www.makeleio.gr με τίτλο “Σοκ και αποτροπιασμός! Ούτε ίχνος τσίπας και ευαισθησίας πάνω τους – Λιμενικοί χλευάζουν και γελούν με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον πιλότο Μπάμπη”, και  “Υποπλοίαρχος Λιμενικού:“Απαράδεκτες και εμετικές δηλώσεις στελεχών Λ.Σ.”.

 

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι ,η εικόνα αυτή αντικατοπτρίζει το σύνολο των συναδέλφων αντρών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και επ΄ουδενί δεν είναι αυτού του είδους ο συνδικαλισμός αυτός που εκφράζει το σύνολο των 3.000 γυναικών που τιμούν υπηρετώντας σε κάθε βαθμίδα το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή.      

 

Ευελπιστούμε η αξιοπρέπεια να υπερισχύσει των ΄΄μικροσυνδικαλιστικών ΄΄ συμφερόντων ως ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας σε γυναίκες που έχασαν τη ζωής τους, πέφτοντας θύματα εγκληματικών ενεργειών των συζύγων τους .  

 

Ως Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.Λ. καταδικάζουμε κάθε φαινόμενο βίας εις βάρος των γυναικών , ιδίως όταν πρόκειται για την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων και είμαστε στη διάθεση κάθε συναδέλφου προκειμένου να αποτραπούν συμπεριφορές και ενέργειες που δεν συνάδουν με τις αρχές και το ήθος των υπηρετούντων στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.    


Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.Λ.


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.
Πηγή: omospondia.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.