Στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ο Νίκος Χαρδαλιάς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.4.22

Στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ο Νίκος Χαρδαλιάς


 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών του με Διοικήσεις/Διευθύνσεις και στελέχη Μονάδων και Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, επίσκεψη στην έδρα του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν ο Αντιπλοίαρχος (Ο) Γεώργιος Μαργιωλάκης ΠΝ Τμηματάρχης Αθλητισμού της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ και ο Αντισμήναρχος Ιωάννης Φάκας Διοικητής του Αθλητικού Κέντρου Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών.

Κατά την επίσκεψη, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, τη λειτουργία, το έργο, τις τρέχουσες δραστηριότητες του ΑΣΑΕΔ και περιηγήθηκε στους χώρους του.

Τέλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε χαιρετισμό στα στελέχη της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ, σε επίλεκτους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όπου μεταξύ των άλλων:

Εξήρε το έργο της Γραμματείας ΑΣAEΔ, για την προώθηση και την ανάπτυξη του Στρατιωτικού αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Εξέφρασε την εξαιρετική τιμή, που είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατά την επίσκεψη διακεκριμένους αθλητές, οι οποίοι αποτελούν αναμφίβολα την αφρόκρεμα του ελληνικού αθλητισμού και παράλληλα τα καλύτερα πρότυπα για τους νέους, υποδείγματα ευγενούς άμιλλας, αφοσίωσης στον στόχο, υπέρβασης των εμποδίων και υπεράσπισης του ιδεώδους του «ευ αγωνίζεσθαι».

Τόνισε, ότι αποτελούν τους πλέον κατάλληλους πρεσβευτές για να μεταλαμπαδεύσουν στη νεολαία, αλλά και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού Πνεύματος, αλλά και την υπερηφάνεια της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ διότι κοσμούν με την παρουσία τους τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.