Αναδρομική βαθμολογική προαγωγή αποστρατευθέντων Ανθυπασπιστών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκ Σχολής Λ/Φ σε Σημαιοφόρους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. – Νέα διάταξη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.4.22

Αναδρομική βαθμολογική προαγωγή αποστρατευθέντων Ανθυπασπιστών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκ Σχολής Λ/Φ σε Σημαιοφόρους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. – Νέα διάταξη


 Σύμφωνα με πληροφορίες των ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ  στο σχέδιο νόμου «Εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη δραστηριοποίηση των πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και άλλες διατάξεις» που κατατίθεται σύντομα, συμπεριλαμβάνεται διάταξη για την αναδρομική βαθμολογική προαγωγή αποστρατευθέντων Ανθυπασπιστών Λ.Σ.

 

Δείτε τη διάταξη:

Άρθρο 84

Αναδρομική βαθμολογική προαγωγή αποστρατευθέντων Ανθυπασπιστών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκ Σχολής Λ/Φ σε Σημαιοφόρους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ανθυπασπιστές Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. εν αποστρατεία, προερχόμενοι από τη Σχολή Λιμενοφυλάκων, των οποίων ο καταληκτικός βαθμός κατά τον χρόνο αποστρατείας τους ήταν ο βαθμός του Ανθυπασπιστή Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., προάγονται αναδρομικά από την αποστρατεία τους στο βαθμό του Σημαιοφόρου Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. κατόπιν απόφασης του αρμοδίου Συμβουλίου Κρίσεων. Η ανωτέρω προαγωγή δεν γεννά στους δικαιούχους οιοδήποτε δικαίωμα λήψης αποδοχών ενέργειας, αναπροσαρμογής των συντάξιμων αποδοχών τους, καταβολή συμπληρωματικών εφάπαξ βοηθημάτων και αναπροσαρμογής των μερισμάτων που λαμβάνουν από τα οικεία ταμεία. Η ρύθμιση αυτή δεν ισχύει για όσους στερήθηκαν το βαθμό για λόγους αμετάκλητης ποινικής ή πειθαρχικής καταδίκης.

Πηγή