Έσβησε ξαφνικά ο γνωστός διαιτητής και Λιμενικός Θανάσης Δεσλής – Πέθανε εν ώρα υπηρεσίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.4.22

Έσβησε ξαφνικά ο γνωστός διαιτητής και Λιμενικός Θανάσης Δεσλής – Πέθανε εν ώρα υπηρεσίας


 Θλίψη και συγκίνηση επικρατεί αυτή την ώρα στη Σύμη, εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου ενός 49χρονου Λιμενικού, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος υπέστη σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» οξύ καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και πολίτες στο νησί.

Πρόκειται για λιμενικό – υπόδειγμα εξαιρετικού ανθρώπου, ο οποίος υπηρετούσε στο νησί της Σύμης τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» κάτοικοι του νησιού που βρέθηκαν στο σημείο, ο λιμενικός ήταν εν υπηρεσία και είχε κατέβει στο λιμάνι καθώς σε λίγη ώρα θα προσέγγιζε το πλοίο «Σταυρός» της εταιρίας Saos.

Ξαφνικά ο 49χρονος λιμενικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε! Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του από γιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς δυστυχώς να επανέλθει.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν μέσα στις επόμενες ώρες, αλλά όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε οξύ καρδιακό επεισόδιο.

O Βολιώτης Θανάσης Δεσλής, ήταν  διαιτητής (αποχώρησε από την δράση πριν από δύο χρόνια) κατέληξε μετά από αδιαθεσία που ένιωσε, σκορπώντας θλίψη στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας.


Ο εκλιπών κουβαλούσε πολυετή εμπειρία στη διαιτησία, φτάνοντας να σφυρίξει μέχρι τους τελικούς της Α1. Τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Σύμη, όπου είχε πάρει απόσπαση από το λιμενικό.


Πηγη: Ροδιακη

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.