Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.4.22

Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς


 Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν από τις 6 το πρωί ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, διεκδικώντας αύξηση μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπαρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους.


Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό (γραμμές 1, 2, 3), του τραμ και τα τρόλεϊ, ενώ τα λεωφορεία, θα κινηθούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Σήμερα δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.


Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, ενώ κανονικά θα γίνουν οι πτήσεις σε όλα τα αεροδρόμια. Επίσης, λόγω της απεργίας θα υπάρξουν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στην απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, πολεοδομία, νομαρχίες, δήμους, δημόσια νοσοκομεία.


Στις 6 Απριλίου 24ωρη απεργία πραγματοποιεί η ΠΟΣΠΕΡΤ και τετράωρη στάση εργασίας 12-4μμ η ΕΣΗΕΑ, η ΕΣΠΗΤ και η ΕΤΕΡ.


Απεργιακές συγκεντρώσεις


Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την ίδια ώρα, θα γίνει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στις 10:30 μπροστά στις εγκαταστάσεις του.

Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.