Σύλληψη ημεδαπών στην Κάλυμνο και στο Ρέθυμνο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.4.22

Σύλληψη ημεδαπών στην Κάλυμνο και στο Ρέθυμνο


 Στη σύλληψη ενός 20χρονου ημεδαπού και μιας 55χρονης ημεδαπής προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου, για παράβαση του άρθ. 323Α Π.Κ. παρ.7.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Ποθιάς ν. Καλύμνου, να εξωθούν σε επαιτεία δύο ανήλικα τέκνα, με σκοπό την εκμετάλλευση των εσόδων τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

*****

Στη σύλληψη ενός 61χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Ρεθύμνου, για παράβαση των άρθρων 169 και 361 του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, αφού αντιλήφθηκε ότι είχε βεβαιωθεί παράβαση για παράνομη στάθμευση (Ρ-40) στο Ε.Ι.Χ. όχημά του, προέβη σε λεκτική εξύβριση των ανωτέρω στελεχών, ενώ σε υπόδειξη να ακινητοποιήσει το όχημά του, επιχείρησε να διαφύγει.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.