Νέα αύξηση των οργανικών θέσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.4.22

Νέα αύξηση των οργανικών θέσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής


 Αύξηση των οργανικών θέσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής κατά 1000 προβλέπει σχετική διάταξη (σύμφωνα με πληροφορίες των ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ) στο σχέδιο νόμου  «Εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη δραστηριοποίηση των πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και άλλες διατάξεις».

Δείτε τη διάταξη:

Άρθρο 76

Οργανική δύναμη Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής

Το άρθρο 22 του ν. 4676/2020 (Α’67) αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«1. Η οργανική δύναμη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ανέρχεται σε δέκα χιλιάδες πεντακόσιες (10.500) θέσεις.

  1. Η κατανομή των οργανικών θέσεων του προσωπικού Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ. ανά κατηγορίες και ειδικότητες, ρυθμίζεται με το προεδρικό διάταγμα το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με το άρθρο 20 του ν. 4622/2019 (Α΄133).
  2. Με κανονισμό που εκδίδεται σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 126 του ν. 3079/2002 (Α΄ 311), από τον συνολικό αριθμό αύξησης της οργανικής δύναμης Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής κατά δύο χιλιάδες πεντακόσιες (2.500) θέσεις, τουλάχιστον οι εννιακόσιες (900) θέσεις από αυτές κατανέμονται υποχρεωτικά στις Λιμενικές Αρχές των 8ης, 9ης και 6ης Περιφερειακών Διοικήσεων του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στις Λιμενικές Αρχές της νήσου Σαμοθράκης.»

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.